Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuw: Lunaria van Marco Bicego en Lilly Bloom van Bigli Nieuw: Lunaria van Marco Bicego en Lilly Bloom van Bigli

NIEUWS | 18-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Het populaire Italiaanse juwelenmerk MARCO BICEGO, genoemd naar de designer, staat bekend om haar tijdloze juwelen, gemaakt volgens de traditionele edelsmeedkunst maar met een eigentijdse vormgeving.

 

NIEUW bij Marco Bicego is de collectie LUNARIA. In deze collectie is de ‘organische imperfectie van de natuur’, waardoor Marco Bicego zich graag laat inspireren, weer goed te zien. Kenmerkend voor Lunaria zijn de 18 karaat gouden ‘blaadjes’, elk weer net iets anders qua vorm en met de hand gegraveerd volgens de oude Bulino-techniek, want ook in de natuur is niets 100% hetzelfde. In de collectie vindt u naast compleet gouden juwelen ook juwelen waarbij 18 karaat goud wordt gecombineerd met Aquamarijn. Voor de liefhebbers van diamanten: er bestaat ook een DIAMOND LUNARIA-collectie!

 

Ook het Belgische merk GIANFRANCO BIGLI laat zich graag door de natuur inspireren.

 

In de nieuwe collectie LILLY BLOOM zijn bloemen het leidmotief. Tere bloemen met telkens 5 bloemblaadjes, bezet met diamanten, en met een grote diversiteit aan edelsteenkleuren als hart verkrijgbaar! De Lilly Bloom collectie is zowel in wit-, geel- als roségoud verkrijgbaar. Door de grote keuze in edelstenen, die door de innovatieve layering-techniek de meest verrassende kleuren aannemen, kan u zelf de meest prachtige ‘boeketten’ creëren.

 

Reserveer Marco Bicego juwelen online

 

Reserveer Bigli juwelen online