Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

De feestdagen kunnen niet meer stuk met Marco Bicego, Bigli en ARS De feestdagen kunnen niet meer stuk met Marco Bicego, Bigli en ARS

NIEUWS | 21-11-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Een tikkeltje exotisch, maar tegelijk toch vertrouwd en klassiek – dat is Masai, de nieuwe collectie van Marco Bicego. De 18 karaatsgouden juwelen zijn geïnspireerd op de authentieke sieraden van de gelijknamige Afrikaanse stam en nemen op een natuurlijk wijze de vorm aan van het menselijk lichaam. Een lust voor het oog en de ideale eyecatcher voor de feestdagen.

 

Ontdek de Masai-collectie in onze winkel of bekijk de video

 

Nog meer inspiratie nodig om je winterlook te vervolledigen? De sieraden en horloges van ARS ogen sober en strak en zien er ronduit prachtig uit. De ruime collectie bestaat uit 18 karaatsstukken in zilver en goud. De horloges kan je zelfs personaliseren – je kiest zelf de wijzerplaat en de kleurencombinatie van het goud.

 

Goud, briljanten en prachtig gekleurde edelstenen. Het Belgische juwelenmerk Bigli heeft het allemaal in zijn brede collectie. Soon in our shop, de klassevolle armbanden van de Mini Sweety-collectie van Bigli.

 

Een artikel gezien dat je absoluut wil hebben? Reserveer het via onze webshop en wij leggen het voor jou opzij. Heb je liever levering aan huis? Stuur ons een mailtje met je adresgegevens en wij doen de rest. De levering is gratis!

 

Bezoek onze reservatieshop