Handgemaakte juwelen Mechelen

Op zoek naar unieke handgemaakte juwelen in Mechelen?
Welkom bij Juwelier Design Helga Kordt!

In het hartje van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, vind je Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt. Deze prachtige zaak wordt al 26 jaar door Saskia Mees - dochter van kunstenares Helga Kordt - en haar echtgenoot Pedro geleid.

Je vindt hier handgemaakte, unieke juwelen onder de naam Design Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl. De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt gemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt, die meer dan 40 jaar ervaring heeft. Dochter Saskia zet deze unieke traditie met veel plezier en vakmanschap verder. Naast de eigen collectie vind je bij ons ook de prachtige collecties van Bigli en Marco Bicego.

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte juwelen, unieke juwelen, exclusieve juwelen, gouden uurwerken, trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een juweel op maat, het graveren van juwelen (armbanden, bedeltjes, kettingen, ringen) en het schieten van oorbelgaatjes.

Unieke handgemaakte juwelen Mechelen

Helga Kordt staat bekend om haar unieke handgemaakte juwelen. Op zoek naar exclusieve juwelen of sieraden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt handgemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl.

unieke handgemaakte juwelen Mechelen

unieke handgemaakte juwelen Mechelen

unieke handgemaakte juwelen Mechelen

unieke handgemaakte juwelen Mechelen

Onze collectie exclusieve juwelen

Zowel in de zaak als op de webshop vind je een ruime collectie handgemaakte juwelen. Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden van onze handgemaakte juwelen goud en handgemaakte juwelen witgoud.

Handgemaakte juwelen goud

handgemaakte juwelen goud

handgemaakte juwelen goud

handgemaakte juwelen goud

handgemaakte juwelen goud

Handgemaakte juwelen witgoud

handgemaakte juwelen witgoud

handgemaakte juwelen witgoud

handgemaakte juwelen witgoud

handgemaakte juwelen witgoud

Onze webshop

Naast handgemaakte, unieke juwelen van Design Helga Kordt vind je in de webshop ook een ruim aanbod ringen, armbanden, halskettingen, oorbellen, ... van Bigli en Marco Bicego.

Onze openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 18u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

Iedere eerste zondag van de maand zijn het Koopzondagen in Mechelen en zijn wij open vanaf 13u tot 18u.

Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt

Op zoek naar exclusieve juwelen of sieraden? Design Helga Kordt staat bekend om haar unieke handgemaakte juwelen. Shop online of in de winkel.

Schoenmarkt 1
2800 Mechelen

10 meter van de Grote Markt
GPS: Sint-Katelijnestraat - Volg parking Indigo Grote Markt

015 21 98 97
info@helga-kordt.be

0499 16 21 16
0496 86 27 13

Op zaterdag en koopzondagen is er een gratis shuttledienst vanaf parking Nekkerhal tot aan de Grote Markt in Mechelen. Meer informatie op de website van Shoppen in Mechelen.

Op zoek naar handgemaakte juwelen in Mechelen?

Volg Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt ook op Facebook en Instagram.

handgemaakte juwelen Mechelen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x