Trouwringen Mechelen

Op zoek naar trouwringen in Mechelen?
Welkom bij Juwelier Design Helga Kordt!

In het hartje van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, vind je Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt. Deze prachtige zaak wordt al 26 jaar door Saskia Mees - dochter van kunstenares Helga Kordt - en haar echtgenoot Pedro geleid.

Je vindt hier handgemaakte, unieke juwelen onder de naam Design Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl. De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt gemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt, die meer dan 40 jaar ervaring heeft. Dochter Saskia zet deze unieke traditie met veel plezier en vakmanschap verder. Naast de eigen collectie vind je bij ons ook de prachtige collecties van Bigli en Marco Bicego.

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte juwelen, unieke juwelen, gouden uurwerken, trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een juweel op maat, het graveren van juwelen (armbanden, bedeltjes, kettingen, ringen) en het schieten van oorbelgaatjes.

Trouwringen Mechelen

Stappen jullie in het huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar trouwringen in Mechelen? Welkom bij Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt! Je kan bij ons terecht voor het kopen en graveren van jullie trouwringen, maar ook voor trouwringen op maat.

Trouwringen kopen

Wij hebben een ruime collectie trouwringen in goud, witgoud of rose goud, met of zonder diamanten, voor vrouwen én voor mannen. Kom langs in onze zaak op de Schoenmarkt of bekijk onze collectie trouwringen op de webshop.

Trouwringen laten maken

Aangezien wij een eigen goudsmid atelier hebben, is het ook mogelijk om trouwringen op maat te laten maken. Heb je een specifiek idee? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Tijdens een vrijblijvende afspraak bekijken we samen wat mogelijk is.

Trouwringen graveren

Eenmaal jullie de trouwringen gekozen hebben, kan je bij ons ook terecht voor het graveren van die trouwringen. Je kan bij het graveren bijvoorbeeld kiezen voor de initialen, een datum of een woord. Enkel voor ringen die aangekocht worden bij ons.

Het uitkiezen van trouwringen is een bijzondere gelegenheid, waarvoor wij graag wat extra tijd maken. Boek nu jouw vrijblijvende afspraak!

trouwringen Mechelen

Onze collectie trouwringen

Zowel in de zaak als op de webshop vind je een ruime collectie trouwringen terug. Bijna alle trouwringen zijn beschikbaar in zowel goud, witgoud als rose goud. De trouwringen kunnen indien gewenst aangepast worden met minder of meer briljanten of diamanten. Ontdek hieronder enkele van onze trouwringen goud en trouwringen witgoud voor mannen en voor vrouwen.

Trouwringen goud

trouwringen goud

trouwringen goud

Trouwringen witgoud

trouwringen witgoud

trouwringen witgoud

trouwringen witgoud

Onze webshop

Naast trouwringen vind je in de webshop ook een ruim aanbod gewone ringen, armbanden, halskettingen, oorbellen, uurwerken, hangertjes, ... van ons eigen merk Design Helga Kordt en van Bigli en Marco Bicego.

trouwringen Mechelen

Onze openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 18u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

Iedere eerste zondag van de maand zijn het Koopzondagen in Mechelen en zijn wij open vanaf 13u tot 18u.

Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt

Stappen jullie in het huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar trouwringen in Mechelen? Welkom bij Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt!

Schoenmarkt 1
2800 Mechelen

10 meter van de Grote Markt
GPS: Sint-Katelijnestraat - Volg parking Indigo Grote Markt

015 21 98 97
info@helga-kordt.be

0499 16 21 16
0496 86 27 13

Op zaterdag en koopzondagen is er een gratis shuttledienst vanaf parking Nekkerhal tot aan de Grote Markt in Mechelen. Meer informatie op de website van Shoppen in Mechelen.

Trouwringen kopen in Mechelen?

Volg Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt ook op Facebook en Instagram.

trouwringen kopen in Mechelen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x