Marco Bicego juwelen

Ontdek de prachtige Marco Bicego juwelen bij Design Helga Kordt.

Marco Bicego staat bekend om zijn elegante, hoogwaardige sieraden, die perfect aansluiten bij onze selectie van exclusieve juwelen. Elk stuk uit de Marco Bicego juwelen collectie combineert vakmanschap met een moderne stijl, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Bij Design Helga Kordt zijn we trots om dit gerenommeerde Italiaanse merk te presenteren. De collectie van Marco Bicego juwelen is een prachtige aanvulling op ons aanbod, met sieraden die uitblinken in zowel ontwerp als kwaliteit. Of je nu geïnteresseerd bent in de unieke combinatie van kleurrijke edelstenen of de subtiel verfijnde gouden stukken, Marco Bicego biedt voor iedereen wat wils.

Marco Bicego juwelen

Marco Bicego juwelen

Bij Design Helga Kordt laten we je graag kennismaken met het verhaal achter Marco Bicego, een merk dat vakmanschap en artistieke schoonheid naadloos verweeft. Opgericht in het jaar 2000, heeft Marco Bicego zich snel ontwikkeld tot een symbool van Italiaanse luxe in de juwelenwereld. De oprichter, Marco Bicego, groeide op in de boeiende wereld van goudsmeden, waarbij hij als jongen al de fijne kneepjes van het vak leerde in het atelier van zijn vader. Deze vroege blootstelling aan het vakmanschap vormde de basis voor zijn unieke benadering van juwelendesign.

Marco's opleiding in het familiebedrijf legde niet alleen de technische basis, maar wekte ook een diepe waardering voor het ambacht en de kunst van juwelen maken. Zijn ontwerpen zijn een reflectie van deze rijke ervaring, waarbij hij traditionele technieken combineert met een moderne esthetiek. Marco Bicego staat bekend om zijn innovatieve benadering van het werken met goud en edelstenen, wat resulteert in collecties die zowel tijdloos als eigentijds zijn.

Elk sieraad van Marco Bicego vertelt zijn eigen verhaal, geïnspireerd door de diverse culturen en landschappen die Marco tijdens zijn reizen heeft ervaren. Deze invloeden zie je terug in de subtiele details, het gebruik van kleur en de keuze van materialen in zijn ontwerpen. Bij Design Helga Kordt waarderen we de unieke mix van traditionele Italiaanse ambacht en innovatief design die Marco Bicego's sieraden zo speciaal maakt. Bekijk hieronder alvast een voorsmaakje van de Marco Bicego collectie verkrijgbaar bij Design Helga Kordt of surf verder naar onze webshop.

Marco Bicego oorbellen

Marco Bicego oorbellen

Marco Bicego ring

Marco Bicego ring

Design Helga Kordt

Op zoek naar een juwelier met een ruime keuze uit de Marco Bicego juwelen collectie? In het hartje van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, vind je Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt. Deze prachtige zaak wordt al sinds 1996 door Saskia Mees - dochter van kunstenares Helga Kordt - en sinds enige tijd ook door haar echtgenoot Pedro geleid.

Je vindt hier unieke, handgemaakte juwelen onder de naam Design Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl. De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt gemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt, die meer dan 40 jaar ervaring heeft. Dochter Saskia zet deze unieke traditie met veel plezier en vakmanschap verder. Naast de eigen collectie vind je bij ons ook de prachtige collecties van ARS (Atelier Reister) en Marco Bicego.

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte juwelen, unieke juwelen, exclusieve juwelen, gouden horloges, trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een juweel op maat, het graveren van juwelen (armbanden, bedeltjes, kettingen, ringen) en het schieten van oorbelgaatjes.

Marco Bicego juwelen

Onze webshop

Naast de Marco Bicego juwelen collectie vind je in de webshop ook een ruim aanbod ringen, armbanden, halskettingen, oorbellen, uurwerken, ... van Design Helga Kordt en Atelier Reister.

Onze openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 18u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

Iedere eerste zondag van de maand zijn het Koopzondagen in Mechelen en zijn wij open vanaf 13u tot 18u.

Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt

Juwelier Design Helga Kordt heeft een ruim aanbod Marco Bicego juwelen. Shop online of in de winkel!

Schoenmarkt 1
2800 Mechelen

10 meter van de Grote Markt
GPS: Sint-Katelijnestraat - Volg parking Indigo Grote Markt

015 21 98 97
info@helga-kordt.be

0499 16 21 16
0496 86 27 13

Op zaterdag en koopzondagen is er een gratis shuttledienst vanaf parking Nekkerhal tot aan de Grote Markt in Mechelen. Meer informatie op de website van Shoppen in Mechelen.

Ontdek onze Marco Bicego juwelen collectie...

Volg Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt ook op Facebook en Instagram.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x