Juwelier Duffel

Op zoek naar een juwelier in de buurt van Duffel?
Welkom bij Juwelier Design Helga Kordt!

In het hartje van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, vind je Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt. Deze prachtige zaak wordt al 26 jaar door Saskia Mees - dochter van kunstenares Helga Kordt - en haar echtgenoot Pedro geleid.

Je vindt hier handgemaakte, unieke juwelen onder de naam Design Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl. De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt gemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt, die meer dan 40 jaar ervaring heeft. Dochter Saskia zet deze unieke traditie met veel plezier en vakmanschap verder. Naast de eigen collectie vind je bij ons ook de prachtige collecties van Bigli en Marco Bicego.

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte juwelen, unieke juwelen, gouden uurwerken, trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een juweel op maat, het graveren van juwelen (armbanden, bedeltjes, kettingen, ringen) en het schieten van oorbelgaatjes.

Openingsuren juwelier in de buurt van Duffel

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 18u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

* Uitzondering juwelier open op zondag

Iedere eerste zondag van de maand zijn het Koopzondagen in Mechelen en zijn wij open vanaf 13u tot 18u.

Onze merken en collecties

Design Helga Kordt

De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt gemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl.

juwelier Duffel - Design Helga Kordt

juwelier Duffel - Design Helga Kordt

juwelier Duffel - Design Helga Kordt

juwelier Duffel - Design Helga Kordt

Bigli

Bigli is een merk dat draait rond het doorgeven van positieve energie. Belgisch ontwerperse Thierry en Laurence hebben sinds 1997 één duidelijk doel: het creëren van schoonheid in zijn puurste vorm.

juwelier Duffel - Bigli

juwelier Duffel - Bigli

Marco Bicego

Ontdek de designer juwelen van Marco Bicego: handgemaakte 18K gouden sieraden die traditionele technieken van vakmanschap en hedendaags design combineren.

Je kan bij Juwelier Design Helga Kordt terecht voor ...

Juwelen

Helga Kordt staat bekend om haar unieke handgemaakte juwelen. Op zoek naar exclusieve juwelen of sieraden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Trouwringen

Trouwringen kopen is een super belangrijke aangelegenheid voor een koppel. Wij adviseren en helpen jou graag verder met de keuze van jouw trouwring.

Verlovingsringen

Een verlovingsring kopen? Wij hebben een ruim aanbod verlovingsringen. Een verlovingsring graveren behoort ook tot de opties.

Oorbellen schieten

Wil je gaatjes laten schieten door een professionele juwelier in de buurt? Welkom bij Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt in hartje Mechelen.

Juweel laten maken

Een juweel op maat maken, is wat wij het liefste doen. Een persoonlijk sieraad laten maken kan op afspraak bij Juwelier Design Helga Kordt.

Juweel graveren

Een armbandje graveren, een ring graveren of een ketting graveren zijn allemaal mogelijk in onze zaak. Contacteer ons om jouw idee te bespreken.

Contactgegevens en bereikbaarheid juwelenwinkel

Juwelier Design Helga Kordt

Schoenmarkt 1
2800 Mechelen

10 meter van de Grote Markt
GPS: Sint-Katelijnestraat - Volg parking Indigo Grote Markt

015 21 98 97
info@helga-kordt.be

0499 16 21 16
0496 86 27 13

Op zaterdag en koopzondagen is er een gratis shuttledienst vanaf parking Nekkerhal tot aan de Grote Markt in Mechelen. Meer informatie op de website van Shoppen in Mechelen. Design Helga Kordt is jouw juwelier in de buurt!

Volg juwelenwinkel Design Helga Kordt ook op Facebook en Instagram.

juwelier Duffel

Zoek je een juwelier in de buurt van Duffel?
Lees dan zeker ook de volgende recensies: 

Geweldig lieve mensen die hun job met heel veel passie doen en bovendien ook super service.
Ik kom zeker nog terug! - Sabine B.

Nog steeds heel happy met mijn verlovingsring en trouwring van juwelier Design Helga Kordt. - Cathy D. 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x